(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikesiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!  

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Haemme kahta töihin tarvittaessa kutsuttavaa tarmokasta ja fyysiseen työhön tottuneita huippuosaavia ELINTARVIKESIIVOOJIA elintarvikekohteeseen Jyväskylään.


Työ on osa-aikainen ja sijoittuu tehtäväksi maanantaista sunnuntaihin alkaen aamuisin klo 6 ja päättyen iltaisin klo 22. Tunteja kertyy viikossa 0-37,5h. Työsuhde on määräaikainen 31.8.2018 asti.


Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää oppimis- ja omaksumiskykyä, joustavuutta sekä kiinnostusta uusia ja monipuolisia työtehtäviä kohtaan. Olet omatoiminen ja sinulla on valmiudet vastuunottoon. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus elintarviketuotantotilojen siivouksesta.  Hyvä fyysinen terveys on työssä jaksamisen peruspilari. Kyseessä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten edellytämme sinulta hyvää suomen kielen taitoa. Hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti luetaan eduksi.


ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.2.2018 , mutta paikat täytetään HETI sopivien henkilöiden löydyttyä.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -