(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikesiivoojia Varkauteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Hei sinä! Oletko puhdistusalan ammattilainen? Etsitkö pitkäaikaista työsuhdetta? Mahtavaa! Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!


Haemme asiakkaallemme kahta innostunutta, luotettavaa ja ammattitaitoista ELINTARVIKESIIVOOJAA Varkauden alueelle.


Siivoojana vastaat asiakaskohteiden toimitilojen kuten myymälän ja palvelutiskin yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen työhön mukavissa työympäristöissä. Etsittävänä on tekijät aamu-, sekä iltavuoroon. Aamuvuorot ajoittuvat ma-la klo 05. alkaen, kestäen n. 4h /pvä. Iltavuorot ajoittuvat ma-la klo 14 alkaen (la 15.30), kestäen n. 4h / pvä. Työssä on mahdollisuus täysiin tunteihin, mikäli on innokas tekemään myös muuta kohdetta.


Tehtävässä menestyäksesi katsomme eduksi alan koulutuksen ja/tai kokemusta siivoustehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin asenne ja reippaus työtä kohtaan. Työhön annetaan hyvä perehdytys, joka takaa sinulle onnistumisen työssäsi. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Työskentelet itsenäisesti, omaat hyvät tiimityöskentelytaidot, sekä sinulta löytyy työhön vaadittava hygieniapassi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme pitkäaikaista ja vakaata työsuhdetta, sekä luotettavan ja hyvän työnantajan.
Kiinnostuitko? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta. Mainitse myös hakemuksessasi mikä työaika sopisi sinun elämäntilanteeseesi parhaiten. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.


Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, voit tiedustella lisää
Sara Vepsäläiseltä p. 045 78817711 / sara.vepsalainen@personalhuset.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.


Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

Personalhuset – Hyvää työtä.