Elintarvikesiivoojia Nurmoon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Innostutko tehtävästä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Etsimme nyt reippaita kokoaikaisia sekä osa-aikaisia elintarvikesiivoojia Nurmoon!


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Tässä tehtävässä vastaat asiakkaamme tuotantolaitoksien puhtaanapidosta hygieniavaatimukset täyttäen. Työ sisältää eri kohteiden linjaston ja laitteiden pesemistä painepesumenetelmin sekä myös valmisruokien tuotantotilojen puhtaanapitoa. Töitä tehdään pääosin arkisin klo 20 - 06 ja satunnaisesti töitä on myös viikonloppuisin. Työsuhde on vakituinen sekä tässä tehtävässä on mahdollisuus osa-aikaiseen että kokoaikaiseen työsuhteeseen. 


Työotteesi on ripeä ja kannat vastuun omasta työn jäljestä. Aiempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme oikeaa asennetta työn tekemistä kohtaan. Lisäksi tarvitset hyvää suomen tai englannin kielen taitoa sekä halua työskennellä tiimissä. Työturvallisuuskortin ja hygieniapassin katsomme eduksesi. Julkinen liikenne asiakaskohteeseen on haastavaa, joten toivomme sinulla olevan jonkinlainen, soveltuva kulkuväline liikkumiseen töihin..


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Koulutus- ja valmennusohjelmien avulla tuemme henkilöstömme urapolkuja ja ISS:llä uramahdollisuutesi ovat loputtomat. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/tyontekijoiden-erilaiset-taustat-ovat-rikkaus


Kuulostiko hyvältä? Hae paikkaa jo tänään! Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.9.2021 mennessä osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot