(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikesiivoojia Nurmoon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2018

Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon? Vielä ehdit hakemaan töihin Nurmoon elintarvikesiivoustehtäviin.


ISS:n elintarvikehygieniapalvelut huolehtii tuotantotilojen puhtaanapidosta ja turvallisuudesta osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Yleisimpiin työtehtäviin kuuluu elintarviketehtaan tuotantotilojen pesu matalapainepesumenetelmin. Työ on tarkkaa ja vaatii hyvän fyysisen kunnon. Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun, aamuvuorosta yövuoroon. Pääasiasiallisesti työvuorot sijoittuvat kuitenkin yöaikaan. Tarjoamme vakituisia ja määräaikaisia työsuhteita, joten jos olet vielä esimerkiksi kesätöitä vailla, niin tässä tilaisuus työllistyä vielä kesän ajaksi. Mahdollisuus on toki myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen, joten jätä vain rohkeasti hakemusta – meillä on reippaille tekijöille aina tarvetta!


Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Siksi edellytämmekin kaikilta kesätyöntekijöiltämme iloista asiakaspalveluasennetta ("Service with a Human Touch") sekä järjestelmällistä työotetta ja kunnollista työnjälkeä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalan töistä, mutta huomioimme myös muiden alojen työkokemuksen. Tähän tehtävään tarvitset 18– vuoden iän, mutta suomen kielen taito ei ole välttämätön, mikäli puhut sujuvaa englantia.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi 30.6.2018 mennessä osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. Muista merkitä hakemukseesi mille ajanjaksolle haet töitä ja millä alueella voit työskennellä sekä mahdolliset toiveet työvuorojen suhteen. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -