Elintarvikesiivoojia Nurmoon kesäksi 2019
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Onko kesän suunnitelmat vielä tekemättä? Vielä ehdit hakea kesätöihin!

Etsimme vielä muutamia matalapainepesijöitä Nurmoon
!


Työtehtäviin kuuluu elintarviketehtaan tuotantotilojen peseminen matalapainepesumenetelmin. Työ on tarkkaa ja vaatii hyvän fyysisen kunnon. Töitä tehdään pääasiassa ilta- ja yöaikaan arkisin ja viikonloppuisin. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus jatkaa töitä kesän jälkeenkin!


Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Siksi edellytämmekin kaikilta kesätyöntekijöiltämme iloista asiakaspalveluasennetta sekä järjestelmällistä työotetta ja kunnollista työnjälkeä. Tähän tehtävään tarvitset 18– vuoden iän, mutta suomen kielen taito ei ole välttämätön, mikäli puhut sujuvaa englantia. Muista merkitä hakemukseesi mille ajanjaksolle haet töitä ja millä alueella voit työskennellä sekä mahdolliset toiveet työvuorojen suhteen.

Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä sekä katso tunnelmia kesätyöpaikoistamme YouTubesta.


Jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.iss.fi tai oheisen linkin kautta 30.4.2019 mennessä. 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

     

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254388
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Seinäjoki