(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikesiivoojia Mikkeliin ja lähialueille
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Hei sinä! Etsitkö pitkäaikaista ja joustavaa työsuhdetta? Oletko illlan virkku ja työskentelet mieluiten iltavuoroissa sinulle sopivina päivinä? Mahtavaa! Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!


Haemme asiakkaallemme useampia ELINTARVIKESIIVOAJIA Mikkeliin ja lähialueille.

Tehtävissä vastaat tuotantolaitoksen puhtaanapidosta ja työhön sisältyy myös tuotantolaitoksen laitteiden matalapainepesuja. Työ on fyysisempää ja odotamme aktiivista työskentelyotetta. Työt alkavat iltaisin n klo: 16-18 ja ovat kestoltaan 5 -7.5 h/ ilta. Työtä on tarjolla ma -pe, ajoittain la. Tässä työssä voit valita sinun elämäntilanteeseesi sopivat vuorot tai sitoutua rinkiin täysipainoisesti. Sinä päätät! Kuulemme miellellämme Sinusta lisää! Tervetuloa ahkeraan joukkoomme mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden myös vakituiseen työhön.


Tehtävässä menestyäksesi katsomme eduksi kokemuksen puhtaanapidon tehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin asenne ja reippaus työtä kohtaan. Työhön annetaan hyvä perehdytys, joka takaa sinulle onnistumisen työssäsi. Sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Työskentelet itsenäisesti, omaat hyvät tiimityöskentelytaidot, sekä sinulta löytyy työhön vaadittava hygieniapassi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä iltapainotteisen työajan vuoksi.

Tarjoamme pitkäaikaista ja vakaata työsuhdetta, sekä luotettavan ja hyvän työnantajan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Mainitse myös hakemuksessasi mikä työaika sopisi sinun elämäntilanteeseesi parhaiten. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.


Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, voit tiedustella lisää
Sara Vepsäläiseltä p. 045 78817711 / sara.vepsalainen@personalhuset.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.