(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikesiivoojia Etelä-Pohjanmaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Etsitkö kokoaikaista pitkäkestoista työtä tai kenties mahdollisuutta lisäansioihin päivätyösi ohelle? Vai oletko opiskelija, joka voisi tehdä muutaman tuotteliaan työvuoron silloin tällöin?


Etsimme nyt tositarkoituksella matalapainepesijöitä osaksi tiimiämme Etelä-Pohjanmaan eri elintarvikekohteisiin.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Tehtävässä olet osa erikoistiimiä, joka vastaa asiakaskohteidemme elintarviketuotantotilojen pesuista ja siivouksesta käsi- ja konemenetelmin. Työ on tarkkaa ja vaatii hyvän fyysisen kunnon. Arvostamme aikaisempaa kokemusta elintarvikealalta ja siivoamisesta, hygieniapassia ja mahdollisuutta kulkea töihin omalla autolla. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne sekä periksiantamaton ja tarkka työskentelyote. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin ilta- ja yövuoroissa (muutamia päivävuoroja lukuun ottamatta). Kerrothan hakemuksessa sopiiko elämääsi paremmin osa- vai kokoaikainen työ.


Tarjoamme sinulle työpaikan mielenkiintoisessa työympäristössä. Saat ympärillesi mukavan tiimin, jonka kanssa on kiva tehdä töitä. ISS Palvelut tarjoaa myös loistavat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä.


Miltä kuulostaa? Jätä hakemus tehtävään jo tänään ja liity ammattilaistemme joukkoon. Hakuaika päättyy 1.4.2020. Jos jokin jäi mietityttämään laita meille viestiä ja kysy: rekrytointi@iss.fi


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -