Elintarvikesiivooja/painepesijä
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Hei reipas SIIVOOJA – me etsimme sinua yötöihin elintarviketeollisuuteen Kauhavalle! Tässä tehtävässä vastaat alueen kolmen eri elintarviketehtaan tuotantotilojen ylläpitosiivouksesta matalapainepesumenetelmin. Työtä tehdään arkisin ja viikon työt jakautuvat niin, että työskentelet kolme päivää yhdessä kohteessa sekä yhden päivän toisessa ja yhden päivän kolmannessa kohteessa. Työ on yötyötä klo 22:00 – 06:00 välillä. Työvuoron pituus on 7,5 tuntia päivä. Työsuhde on kokoaikainen (37,5 h/viikko) ja vakituinen.


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä siivoustiimissä aloittaneet Eeva-Riitan urapolusta täältä.
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.


Sinulta me toivomme


  • aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja puhdistuspalvelualan tutkintoa, mutta vielä työkokemusta tärkeämpänä pidämme reipasta asennetta ja halua oppia.
  • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta.
  • sujuvaa suomen kielen taitoa.
  • hyvää fyysistä kuntoa, sillä matalapainepesumenetelmä on fyysisesti raskasta.
  • hygieniapassia ja työturvallisuuskorttia.


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae viimeistään 28.10.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot