(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikesiivooja yövuoroon lentoasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Etsimme nyt tiimityöhön kykeneviä  SIIVOOJIA Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta elintarvikevalmistusympäristössä. Työaika sijoittuu yöaikaan klo 21-5 välille ja kaikille viikonpäivile. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen. 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtävään. Työssäsi tarvitset myös hygieniapassia, hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa.  

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 23.5.2019 ja mahdollisimman nopeasti.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -