(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikesiivooja Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Etsimme nyt reipasta ja motivoitunutta ELINTARVIKESIIVOOJAA Vaasaan.


Työtehtäviisi kuuluu siivous elintarviketeollisuuskohteemme tiloissa ilta-aikaan. Työaika sijoittuu tehtäväksi arki-iltaisin klo 17:00-22:00. Satunnaisesti saatat työskennellä myös viikonloppuisin. Viikkotasolla työtunteja sinulle kertyy n. 20-25 h/vko. Hyödyt tehtävässä aikaisemmasta kokemuksesta siivoustyöstä tai elintarvikealalta. Tehtävään soveltavat tutkinnot luemme myös eduksesi, mutta eivät ole pakollisia sillä koulutamme sinut työhön. Arvostamme kiinnostusta puhdistuspalvelu- sekä elintarvikealaa kohtaan sekä motivoitunutta asennetta työtäsi kohtaan. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä aurinkoista asennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä joustava asenne työntekoon.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.6.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -