Elintarvikesiivooja Sahalahdelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Etsimme reipasta ja ahkeraa ELINTARVIKESIIVOOJAA yötyöhön Sahalahdelle.


Työtehtäviisi kuuluu elintarvikesiivous teollisuusympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 21-06.00. Työsuhde on määräaikainen 31.8.2020 asti. Työtunteja kertyy noin 30 tuntia viikossa.


Toivomme, että sinulla on jo kokemusta matalapainepesusta, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä motivaatio ja oikea asenne työntekoon sillä koulutamme sinut tehtävään. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä autoa huonojen julkisten yhteyksien takia. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.2.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot