(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikesiivooja Kauhajoelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Etsimme elintarvikesiivoojaa Kauhajoelle.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Tässä tehtävässä vastaat asiakkaamme tuotantolaitoksien puhtaanapidosta hygieniavaatimukset täyttäen. Työ sisältää eri kohteiden linjaston ja laitteiden pesemistä painepesumenetelmin. Työvuorot sijoittuvat pääosin tiistaista perjantaihin klo 14:00 – 24:00 väliselle ajalle, satunnaisesti välillä myös viikonloppuihin. Työsuhde on määräaikainen 31.5.2022 saakka ja osa-aikainen (noin 30h/vko). Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


Työotteesi on ripeä ja kannat vastuun omasta työn jäljestä. Aiempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme oikeaa asennetta työn tekemistä kohtaan. Tämä työ edellyttää kuitenkin tarkkuutta ja hyvää peruskuntoa, koska työ on fyysisesti kuormittavaa. Teurastamo työympäristönä ei tuota sinulle ongelmia. Lisäksi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä halua työskennellä tiimissä. Työturvallisuuskortin ja hygieniapassin katsomme eduksesi. Kohteiden sijainnista ja työajoista johtuen toivomme, että omistat ajokortin ja kulkupelin, jolla pääset liikkumaan joustavasti.


Kuulostiko hyvältä? Hae paikkaa jo tänään! Lähetä hakemuksesi viimeistään 24.2.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.


 
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -