(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikesiivooja, Fresh Servant Oy Lapua
Fresh Servant Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Oletko valmis tarttumaan hetkeen ja uusiin haasteisiin? Etsimme kasvavalle asiakkaallemme Lapuan toimipisteeseen aikaansaavaa ja tiimityössä viihtyvää

ELINTARVIKESIIVOOJA

Elintarvikesiivoojana sinun tehtäviin kuuluu tuotantotilojen siivous, osallistut tehtävässäsi myös tuotteiden valmistukseen ja pakkaukseen.

Työtehtävissä menestyminen edellyttää vastuullisuutta, tarkkuutta, ripeyttä, sekä käteviä käsiä. Toivomme sinulta koulutusta tai työkokemusta elintarvike- keittiö- tai siivousalalta. Arvostamme kokemusta elintarvikesiivouksesta ja matalapainepesusta. Mikäli sinulla ei ole toivomaamme taustaa, mutta sinulla on halu oppia kyseiseen ammattiin, tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja tuen työtehtävässä onnistumiseen.

Työ on seisomatyötä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Hygieniapassi on välttämätön.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän ja loistavat työkaverit sekä vakituisen työsuhteen.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja asiakasyrityksen kesken.

Hakuprosessin suorittaa Go On Seinäjoki. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen Hr- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi

Yritykseen voit tutustua paremmin etukäteen osoitteessa http://www.fresh.fi/

Hae paikkaasi jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!