(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikepuolen prosessipuhdistajia
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Puhtaus on puoliruokaa! Etsimme Vantaalle elintarvikepuolen prosessipuhdistajia.

Tässä työssä pääset työskentelemään itsenäisesti elintarviketeollisuuden tuotantotilojen ja prosessilaitteiden puhdistustehtävissä käyttäen apuna muun muassa yleisiä pesuvälineitä ja matalapainepesujärjestelmää. Työ on keikkaluontoinen ja työvuoroja on erityisesti perjantaisin ja lauantaisin, mutta myös muinakin viikonpäivinä. Tehtävässä työskennellään kolmessa vuorossa.

Tulet menestymään tehtävässä, jos olet vastuullinen, tarkka ja oma-aloitteinen. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, paineensietokykyä ja hyvää asennetta työtä kohtaan. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa. Tulemme perehdyttämään sinut tehtäviisi, joten aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ei tarvitse olla, vaan asenne ratkaisee. Lisäksi henkilönostinkortti, työturvallisuuskortti ja hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä tehtävää hakiessa.

Tarjolla on työpaikka hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla. Tarjoamme mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkkauksen. Hyvin työssään menestyneillä on erinomainen jatkomahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, jätä hakemus heti, sillä täytämme paikat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä.