(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikepuolen prosessipuhdistajia
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Puhtaus on puoliruokaa! Etsimme Vantaalle elintarvikepuolen prosessipuhdistajia.

Tässä työssä pääset työskentelemään itsenäisesti elintarviketeollisuuden tuotantotilojen ja prosessilaitteiden puhdistustehtävissä käyttäen apuna muun muassa yleisiä pesuvälineitä ja matalapainepesujärjestelmää. Työ on osa-aikatyötä ja työvuoroja on maanantain ja sunnuntain välillä. Tehtävässä työskennellään kolmessa vuorossa.

Tulet menestymään tehtävässä, jos olet vastuullinen, tarkka ja oma-aloitteinen. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, paineensietokykyä ja hyvää asennetta työtä kohtaan sekä 3-vuorotyövalmiutta. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa. Tulemme perehdyttämään sinut tehtäviisi, mutta aikaisempi kokemus elintarvikealasta ja/tai matalapainepesusta katsotaan suureksi eduksi. Lisäksi henkilönostinkortti, työturvallisuuskortti ja hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä tehtävää hakiessa.

Tarjolla on työpaikka hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla. Asuinpaikastasi riippuen voimme tarjota työtä Vantaan lisäksi myös Lahden toimipisteellä. Tarjoamme mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkkauksen. Hyvin työssään menestyneillä on erinomainen jatkomahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, jätä hakemus heti, sillä täytämme paikat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.