(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikeprosessityöntekijä - Pyhäntä
Real Snacks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019
Real Snacks™ on reilusti kotimainen sipsitehdas, jonka omistavat edelleen sen aikoinaan perustanut perhe sekä yhtiössä toimivat avainhenkilöt. Panostamme laatuun ja omaan tuotekehitykseen voidaksemme tuoda markkinoille suomalaiseen ja kansainväliseenkin makuun sopivia snacks -tuotteita.
Miltä kuulostaisi työ mustikkapiirakkakaurasnacksien ja mansikanmakuisten maissinaksujen parissa? Nyt olisi nimittäin työtä tarjolla snacksien suolaisenmakeassa maailmassa! Etsimme asiakasyrityksellemme, kotimaiselle sipsitehtaalle Real Snacks Oy:lle elintarvikeprosessityöntekijöitä Pyhännälle. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin jatka lukemista!

Tarjoamme

Toivotamme sinut tervetulleeksi työskentelemään kotimaiseen, mutta kovaa kyytiä maailmaa valloittavaan yritykseen. Panostamme työssämme laatuun ja jatkuvaan kehittymiseen. Työssäsi pääsetkin tuomaan uudenlaisia makuelämyksiä niin lähikaupan hyllylle kuin kauas maailmalle! Vaikka teemmekin töitä tekevällä asenteella ja välillä fyysistäkin kuntoa vaaditaan, niin parasta työssä on hyvä porukka ja mukava ilmapiiri, jossa työskentelemme. Tarjoamme aluksi määräaikaisen työsuhteen, mutta työssä on hyvä mahdollisuus pitkäaikaiseen jatkoon.

Tehtävän kuvaus

Tehtävissä työskentelet eri työpisteissä aloittaen pakkaustehtävistä. Myöhemmässä vaiheessa pääset opettelemaan perunankuorinta- ja maustamiskoneiden ohjaamisen, ja mikäli sinulla on intoa kehittää osaamistasi, niin mahdollisuuksia siihen meillä kyllä riittää. Mausteista puheen ollen, tässä työssä pääset takuuvarmasti etsimään oman suosikkisi tuotevalikoiman mahtavasta makumaailmasta - liekö suosikkisipsimakusi kebab, suolainen lakritsi vai kenties omenakaneli? 

Toivomme sinulta 

Emme vaadi sinulta aiempaa kokemusta tehtävistä, mutta odotamme kiinnostusta erilaisia elintarviketuotannon tehtäviä kohtaan. Olet työotteeltasi ahkera, oma-aloitteinen ja viihdyt mainiosti rutiininomaisissa työtehtävissä, mutta et myöskään kaihda nopeasti muuttuvia tilanteita. Reipas, positiivinen ja yhteistyökykyinen asenne sekä hyvä fyysinen kunto ovat ehdottomaksi hyödyksi tässä työtehtävässä. Työ elintarvikkeiden parissa vaatii myös erityistä huolellisuutta sekä tarkkuutta hygienian suhteen. Lisäksi elämäntilanteesi sallii niin aamu- kuin iltavuorotkin.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.06.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi
Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja hakuprosessista, niin kerron mielelläni lisää! Terveisin, Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 040 5233 070 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.