(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikepakkaaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019
Toimenkuva
Vaikka vietämme vielä kesäkuukausia niin asiakkaallamme on jo joulukiireet alkamassa! Haemmekin nyt vähintään loppuvuodeksi elintarvikealan pakkaajaa Naantaliin. Mahdollisuus on myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa: 6-14 ja 14-22.
Työ sisältää koneiden käyttöä, pakkausta ja muita vaihtuvia tehtäviä.
Odotamme sinulta
Sinulla tulee olla hygieniapassi ja kokemusta joko teollisuudesta, elintarvikealasta tai pakkaustyöstä. Tässä työssä joudut nimittäin tuotantokoneiden kanssa tekemisiin, joten "puhut" koneiden kanssa luotevasti etkä pelkää niitä koska ne ovat päivittäisiä työkavereitasi. Luonteeltasi olet huumorinheittäjä sekä pystyt kestämään sen asian että työnteon lomassa on myös hauskaa. Osaat jo kellon eli toisin sanoen olet työpaikalla työvaatteet päällä silloin kun työ alkaa eikä silloin kuin muistat. Työpaikan sijainnin kannalta on välttämätöntä että tallissasi on auto.
Muut tiedot
Koska työssä tulet käsittelemään mausteita niin on hyvä tietää että allergikko/astmaatikko voi saada oireita.
Jos kiinnostuit tästä paikasta niin lähetä hakemus heti TÄNÄÄN, sillä asiakas on ilmoittanut että voivat ottaa tekijän töihin vaikka heti. Eli aloitamme haastattelut samantien ja paikka myös täytetään heti kun sopiva tekijä löytyy.
Hakemus ja CV jätetään osoitteessa VMP.fi. Huomaathan että emme käsittele hakemuksia joiden mukana ei ole ansioluetteloa.
Kesto
6kk
Lisätietoja
Maarit Hiihtola, maarit.hiihtola@vmp.fi, 0403075010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.08.2019 mennessä.