(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikepakkaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Haemme Helsingin Konalaan ammattitaitoista ruokatuotteiden pakkaajaa tuotantokeittiöön kasvavaan kotimaiseen perheyritykseen.

Kotimainen perheyritys Baba Foods Oy valmistaa Helsingin Konalassa käsityönä Välimeren kasvisruokia. Yritys on juuri täyttänyt 5 vuotta ja kasvu jatkuu mukavasti. Baban iloinen keittiöjengi etsii nyt ahkeraa ja positiivista uutta työntekijää tuotantokeittiötiimiin!

Työnkuvaus:

Tuotantokeittiössä tapahtuvaa kasvisruoka-annosten pakkausta. Tuotteet ovat Välimeren keittiön tuotteita ja pakkaus tapahtuu ns. käsityönä pakkauskonetta apuna käyttäen. Työ vaatii huolellisuutta ja perusmatematiikan osaamista, sillä esim. parasta ennen -päivämäärien oikein laskeminen tuotteisiin on työnkuvaan kuuluva tärkeä vastuu. Tehtävään opastetaan ja perehdytetään, mutta toivomme ainakin n. 2 vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja elintarvikkeiden parissa työskentelystä.

Etsimme pitkäaikaista täysituntista työntekijää. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin n. klo 6-15 tai klo 10-16 välille. Toivomme, että valittava henkilö pystyisi aloittamaan mahdollisimman pikaisesti.

Tehtävä edellyttää:

- mielellään vähintään 18-vuoden ikää

- hygieniapassia

- luotettavuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta

- perusmatematiikan osaamista

- eduksi katsotaan ymmärrys pakkauslaitteistosta, tuotantolinjastosta sekä tuotannon suunnittelusta, toivomme n. 2 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä

- ennen kaikkea iloista asennetta työntekoon ja vastuuntuntoa

- suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä englannin kielen suullinen osaaminen

Tarjoamme sinulle:

- asianmukaiset välineet

- perehdytyksen tehtävää varten

- palkkauksen ammattiosaamisen mukaan

- loistavat työkaverit

- kokopäivätyön ma-pe

Hakuprosessi:

Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja palkkaamme hyviä tyyppejä nopeastikin! Hae meille tai vinkkaa mahdollisuudesta sopivalle kaverille. Jätä hakemus joko sivujemme kautta oheisesta linkistä, soita suoraan meille tai laita sähköpostitse ansioluettelosi osoitteeseen ellen.book@workpower.fi otsikolla Elintarvikepakkaaja. Olemme pikaisesti yhteydessä sopiviin hakijoihin.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-Trainee Ellen Böök

ellen.book@workpower.fi

+358 44 7164 779