(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikepakkaaja - Lapinjärvi
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019
Porlammin meijeri on maidontuottajiensa omistama itsenäinen osuuskunta, joka on tänä päivänä Etelä-Suomen ainoa jäljellä oleva juustola. Pienenä, itsenäisenä juustolana panostamme hyvän maun ohella asiakkaisiimme. Olemme tunnettuja toimitusvarmuudestamme ja ensiluokkaisesta laadustamme. Porlammin juustolan juustot valmistetaan tämän päivän teknologialla, mutta lähes satavuotiaalla osaamisella, sillä hyvällä maulla. Etsimme Porlammin meijerille elintarvikepakkaajaa. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää arviolta joulukuun 2019 loppuun saakka.

Työtehtäviisi yhdessä työparisi kanssa kuuluvat juustojen pakkausprosessin kokonaisuudesta huolehtiminen sekä koneen valvonta.

Toivomme, että sinulla on voimassa oleva hygieniapassi. Hygieniapassi voidaan myös järjestää valitulle henkilölle työn alkaessa. Reipas ja positiivinen asenne sekä hyvä fyysinen kunto auttavat työtehtävässä pärjäämistä. Kokemus vastaavanlaisesta tehtävästä on eduksi, mutta ei välttämättömyys. 

Porlammilta järjestyy vuokra rivitaloasunto, jos haluat muuttaa pieneen idylliseen kylään työn merkeissä. Orimattilasta Porlammille on matkaa noin 30 km, Mäntsälästä ja Lahdesta noin 50 km. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa 4-11.10 (Klo 8-16)  yhteyspäällikkö Markku Soppi, puh 030 6090 678 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi ja 14-18.10 (klo 8-16) henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 435 6653 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi