(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikepakkaaja Laihian Mallas Oy:lle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018
Laihian Mallas Oy on konserni, joka työllistää mm. Laihialla, Mustasaaressa ja Toijalassa yhteensä n. 350 henkilöä. Jalostamme pääosin kotimaisesta viljasta mm. maltaita, mallasuutteita, mämmiä ja pakastetaikinoita. Meillä on myös rahtipakkausta sekä sieni- ja kasvihuonetuotantoa.
Toimenkuva
Etsimme Laihian Mallas Oy:lle vakinaistuvaan työsuhteeseen pakkaajaa. Työssäsi pakkaat ja käsittelet elintarvikkeita, huolehdit varastosta sekä lastaamisesta. Työ on 2-vuorotyötä. Sinulla on mahdollisuus myös työllistyä prosessinhoitoon tulevaisuudessa, jossa työnkuvasi monipuolistuu edelleen elintarvikealalla. Prosessinhoito on 3-vuorotyötä. Prosessinhoitajan työtehtävät muodostuvat prosessin eri vaiheiden tarkastelusta, näytteiden ottamisesta, valvonnasta ja prosessin eri vaiheiden käynnistämisestä.

Emme odota sinun olevan heti ammattilainen työssäsi, vaan koulutamme sinusta sellaisen. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne työn tekoon ja halu oppia elintarvikealan monipuolisia työtehtäviä yhdessä kouluttajasi kanssa.
Odotamme sinulta
Hyvää fyysistä kuntoa. Tietotekniikan hallinta, ongelmanratkaisukykyä sekä kokonaiskuvan hahmotuskykyä. Valmius vuorotyöhön.
Koulutus ja työkokemus
Ammattikoulupohja sekä aiempi työkokemus vastaavista teollisuuden töistä katsotaan hakijalle eduksi. Hygieniapassi ja trukin ajotaito katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme nämä sinulle.
Muut tiedot
Jätä meille hakemus osoitteesssa www.vmp.fi ja klikkaa ”Elintarvikepakkaaja Laihian Mallas Oy:lle” viimeistään 14.10.2018 tai sähköpostitse vaasa@vmp.fi otsikolla ”elintarvikepakkaaja” ja liitä mukaan ansioluottelosi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajan sisällä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Vakinaistuva työsuhde
Lisätietoja
Mika Ylänkö, mika.ylanko@vmp.fi, 0449761121
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.10.2018 mennessä.