(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikepakkaaja Laihian Mallas Oy:lle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018
Toimenkuva
Etsimme Laihian Mallas Oy:lle vakinaistuvaan työsuhteeseen pakkaaja. Työssäsi pakkaat ja käsittelet elintarvikekanistereita, huolehdit varastosta sekä lastaamisesta. Työ on 2-vuorotyötä. Sinulla on mahdollisuus myös työllistyä prosessinhoitoon tulevaisuudessa, jossa työnkuvasi monipuolistuu edelleen elintarvikealalla. Prosessinhoito on 3-vuorotyötä. Prosessinhoitajan työtehtävät muodostuvat prosessin eri vaiheiden tarkastelusta, näytteiden ottamisesta, valvonnasta ja prosessin eri vaiheiden käynnistämisestä.

Emme odota sinun olevan heti ammattilainen työssäsi, vaan koulutamme sinusta sellaisen. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne työn tekoon ja halu oppia elintarvikealan monipuolisia työtehtäviä yhdessä kouluttajasi kanssa.
Odotamme sinulta
Hyvää fyysistä kuntoa sekä trukinajon perustaidot. Tietotekniikan hallinta, ongelmanratkaisukykyä sekä kokonaiskuvan hahmotuskykyä. Valmius vuorotyöhön.
Koulutus ja työkokemus
Ammattikoulupohja sekä aiempi työkokemus vastaavista teollisuuden töistä katsotaan hakijalle eduksi. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme sen.
Muut tiedot
Jätä meille hakemus osoitteesssa www.vmp.fi ja klikkaa ”Elintarvikepakkaaja Laihian Mallas Oy:lle” viimeistään 19.8.2018 tai sähköpostitse vaasa@vmp.fi otsikolla ”elintarvikepakkaaja” ja liitä mukaan ansioluottelosi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajan sisällä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Vakinaistuva työsuhde
Lisätietoja
Mika Ylänkö, mika.ylanko@vmp.fi, 0449761121
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.08.2018 mennessä.