Elintarvikeosaston myyjä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2021

Elintarvikeosaston myyjä

Työpaikan sijainti: Mikkeli

Haemme asiakkaallemme elintarvikeosaston myyjää

ONKO SINUSTA HYVÄKSI MYYJÄKSI?

Ruokakaupat ja myyjän rooli ovat meille kaikille tuttuja vähintään asiakkaan näkövinkkelistä. Myyjä on usein ainoa kaupan henkilökuntaa edustava kontakti, joka asiakkaalla on. Hyvä myyjä tekee vaikutuksen asiakkaaseen ja saa hänet valitsemaan juuri tuon kaupan yhä uudelleen. Hyvä myyjä huomioi asiakasta aina hymyillen ja tervehtien.
Hän on ystävällinen ja kohtelias kaikille asiakkaille, ja saa asiakkaan huononkin tuulen kääntymään myötätuuleksi. Hyvä myyjä on myös tehokas ja nopea.
Kaikista ei ole erittäin hyviksi myyjiksi. Onko sinusta?

MILLAISTA ON TYÖ EEZYLLÄ?
Kun pääset töihin Eezylle, työllistyt meille vuokratyöntekijäksi ja saat vuorot suoraan asiakkaaltamme. Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta elintarvikeosastolla työskentelystä ja tarjoamme työtä 30h/vko.

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ?
Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään. Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrysivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442777
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mikkeli