(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikeosaajia
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Onko sinulla hakusessa viikonlopputyö, jonka voit sovittaa vaikkapa opintojesi oheen? Turussa sijaitseva elintarvikealan asiakkaamme etsii ripeäotteisia elintarviketyöntekijöitä viikonloppuun sijoittuviin työvuoroihin.

Perinteikäs ja paikallinen elintarvikealan yritys tuottaa monipuolisia, klassikkomaineen saaneita teollisia elintarviketuotteita. Elintarviketyöntekijänä osallistutkin laadukkaiden elintarviketuotteiden valmistusprosessin erilaisiin vaiheisiin, joten työpäivääsi kuuluu esimerkiksi niin tuotemassojen valmistamista, tuotelinjalla työskentelyä kuin pakkaamista.

Sinulla ei tarvitse olla työkokemusta elintarvikealan tehtävistä, vaan saat hyvän perehdytyksen aloittaessasi uudessa työssäsi. Tärkeintä on, että sinulta löytyy aimo annos reippautta, tarkkuutta, laatutietoisuutta ja motivoitunutta asennetta työntekoon. Sinulla on hygieniapassi, ja ennen työssä aloittamista tulee hankkia voimassa oleva salmonellatodistus.

Palkkauksessa noudatetaan elintarvikealan työehtosopimusta. Työpaikka sijaitsee Turussa mainioiden kulkuyhteyksien varrella. Huomaathan, että työaika sijoittuu puhtaasti viikonloppuun. Työvuorojen pituus vaihtelee 8-12 tuntiin, ja työsuhde on määräaikainen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työ alkaa mahdollisimman nopeasti, ja haastatteluja käydään jo hakuaikana, joten haethan tehtävää pikaisesti. Hakuaikaa on 9.4.2020 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Maarit Jolla, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi.