(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikekeräilijä, Espoo
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Etsimme nyt asiakkaallemme reipasta varastotyöntekijää Espooseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on alkuun kuuden kuukauden määräaikaisuus. Näyttöjen kautta sinulla on hyvä mahdollisuus pidempään työsuhteeseen. Työ on kaksivuorotyötä yleensä maanantaista perjantaihin, lauantaisin saattaa myös olla työvuoroja. Työajat arkisin ovat klo 6-23 välillä. Työ on kokoaikaista 37,5h/vko.

Katsomme eduksi aikaisemman keräilykokemuksen. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, koska työssä on paljon nostoja. Elintarvikekeräilyssä tulee olla voimassa oleva hygienipassi ja salmonellatodistus, jotka voit suorittaa ennen töiden aloitusta.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu keräily. Työssä nostellaan paljon ja siirretään lavoja pumppukärryillä. Myöhemmin työ saattaa laajentua myös tuotantotehtäviin. Varastotyöskentely tapahtuu viileässä. Työhön sisältyy perehdytys.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Emma Vuorenmaa, emma.vuorenmaa@adecco.fi