(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikehygienian prosessipuhdistaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Oletko iltavirkku tai yökyöpeli ja kaipaat aktiivista työtä? Nyt saattoi napata!

 

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

 

ELINTARVIKEHYGIENIAN PROSESSIPUHDISTAJAA

 

osa-aikaiseen työsuhteeseen Forssan alueelle. Työ sisältää elintarvikealan yrityksen tuotantotilojen ja -välineiden matalapainepesua. Työvuorot sijoittuvat iltaan ja yöhön ja työtuntimäärä vaihtelee tuotantotilanteen mukaan. Tehtävässä on mahdollisuus urakkapalkkaan koeajan jälkeen, jolloin voit todella vaikuttaa ansiotasoosi omalla aktiivisuudellasi!

 

Aikaisempi työkokemus matalapainepesuista tai siivouksesta on plussaa, mutta arvostamme eniten halua oppia työhön. Työ on erittäin vastuullista ja itsenäistä sekä edellyttää tekijältään hyvää peruskuntoa. Tässä tehtävässä saat takuuvarmasti täyteen päivän askeleet! Lisäksi toivomme vähän joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle, sillä työ on tiukasti sidoksissa asiakkaamme tuotannon rytmiin. Hygieniapassi, työturvallisuuskortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi. Kohtalainen suomenkielentaito katsotaan eduksi.

 

Meiltä puolestasi saat vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Lisätietoja rekrytointiprosessista saat yhteydenottolomakkeellamme. Huomaathan, että huomioimme vain verkkosivujemme kautta tulleet hakemukset.