(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikealan varastotyöntekijä Espooseen
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Asiakkaamme elintarvikealalla hakee varastotyöntekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on alkuun määräaikainen 6kk ja sen jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille. Työpaikka sijaitsee Espoon Mankkaassa. Töitä on tarjolla arkisin 2-vuorotyössä, työvuorot sijoittuvat klo 6-23 välille. Lauantaisin saattaa olla ylitöitä tarjolla. Palkkaus on Elintarvikealan työehtosopimuksen mukaisesti.

Työtehtäviin kuuluu keräilyä ja myöhemmin tuotannollisia tehtäviä. Työ on viileässä varastossa. Työhön perehdytetään kattavasti ja asianmukaiset työvarusteet saat meiltä.

Työn vaatimuksina ovat hyvä fyysinen kunto, sujuva suomen ja perus englannin kielentaito sekä hyvät ATK-taidot. Aikaisempi keräilykokemus on eduksi, mutta ei pakollista. Työhön tarvitaan myös hygieniapassia ja salmonellatodistusta, mutta nämä ehtivät vielä suorittamaan ennen töiden aloitusta. Tärkeintä meille on kuitenkin asenteesi työntekoa kohtaan!

Laitathan hakemusta tulemaan pian CV:n kera. Haastattelemme jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat HR-konsultti Nhung Doanilta nhung.doan@adecco.fi.