(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikealan tuotetietoasiantuntija, Wihuri
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Wihuri Oy Aarnio Metro-tukulle Elintarvikealan tuotetietoasiantuntijaa projektiluontoiseen työhön. Tehtävä on loistava tilaisuus esimerkiksi elintarviketieteiden opiskelijalle päästä oppimaan lisää tuotetiedoista ja tutustumaan kansalliseen Synkka-tuotetietopankkiin. Jos sinulla on järjestelmällinen työote ja haluat kerryttää kokemusta mielenkiintoisen projektin parissa elintarvikealalla, lue lisää ja hae paikkaa heti, sillä etenemme prosessissa nopealla aikataululla.
KUVAUS
Tuotetietoasiantuntijana työskentelet osana hankinnan ja myynnin kehitystiimiä. Tehtävänäsi on selvittää ja tallentaa mm. Aarnion omien merkkien elintarvikkeiden tuotetietoja eri lähteistä kaupan alan tietokantaan Synkka-tuotetietopankkiin. Keräät tietoa esimerkiksi Excel-taulukoista sekä sähköpostitse tuotteiden toimittajilta. Tarkan ja järjestelmällisen työotteesi avulla varmistat tuotetietojen oikeellisuuden ja osaat tarvittaessa kyseenalaistaa saamaasi tietoa. Työtä tehdään joustavasti etänä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden saada projektityökokemusta
* Tilaisuuden syventyä elintarvikealaan ja Synkka-tuotetietopankkiin
* Etätyömahdollisuuden


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Tuotetietojen kerääminen eri lähteistä
* Tietojen lisääminen kaupan alan tietokantaan Synkka-tuotetietopankkiin
* Kokonaistilanteen seuranta Exceliä hyödyntäen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Ymmärrystä elintarvike- ja tuotetiedoista ja kiinnostusta elintarvikealaa kohtaan
* Hyvä Excel-osaaminen
* Sujuva suomen sekä englannin kielen taito


Eduksi katsomme osaamisen Synkka-tuotetietopankista sekä aiemman kokemuksen elintarvikealalta.

Työntekijänä olet:


* Tarkka ja huolellinen
* Yhteistyökykyinen
* Vuorovaikutustaitoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Helmikuussa 2021
* Kesto: 2,5 kuukautta
* Sijainti: Vantaa, etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Korkealuokkainen palvelu ja yli sadan vuoden perinteet ovat tehneet Wihuri Oy Aarniosta yhden suurimmista päivittäistavaratuotteiden tukkukaupasta. Wihuri Oy Aarnion Metro-tukku tarjoaa 20 000 tuotteen valikoiman tuoretuotteita, elintarvikkeita, pakasteita ja päivittäisiä käyttötavaroita.