Elintarvikealan tuotantotyöntekijöitä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

GREENDELI OY

Lahden Villähteellä toimii Greendeli niminen yrityksemme, jossa valmistetaan saman nimisen brändin leivät ja muut välipalatuotteet. Tehtaalla noin 40 henkinen porukka valmistaa joka arkipäivä ammattitaidolla leipiä, wrappejä ja jogurtteja vähittäiskauppoihin ympäri Suomen. Juhlapyhien kuten pääsiäisen sekä äitien- ja isänpäivän ympärillä valmistus laitetaan pyörimään lähes vuorokauden ympäri kun tiloissa valmistetaan herkullisia voileipäkakkuja. Kaikki kakut tehdään käsin ja niiden maku on aivan kuin itse tehdyssä.

Greendeli yritys on perustettu jo vuonna 2005, mutta on vaihtanut muutaman kerran nimeään vuosien edetessä. Nyt kuitenkin nimi ja tuotebrändi kulkevat käsikädessä ja tarjoavat herkullisia take away -tuotteita kuluttajien saataville.

Tuotantotyöntekijä Greendelille

Etsimme nyt Greendelille määräaikaisia motivoituneita ja näppäräsormisia tuotantotyöntekijöitä vastaamaan Greendelin herkullisten tuotteiden valmistusprosessista. Työtehtäviisi kuuluu sekä tuotantolinjaston toiminnasta ja turvallisuudesta vastaaminen, elintarvikkeiden laadun tarkkailu ja valvonta, sekä voileipäkakkujen valmistaminen ja koristelu.

Työtehtäviin perehdyttäminen vie oman aikansa, jonka vuoksi osaaville ja hyville tekijöille tarjotaan mielellään mahdollisiman paljon ja pitkäkestoisesti töitä. 

Paikalle pääset julkisilla, eli ajokorttia tai autoa et välttämättä tarvitse.

Osaaminen/Pätevyysvaatimukset

Vaatimuksena on suomenkielen taito, sekä täysi-ikäisyys. Sinulla tulisi myös olla hygieniapassi, tai mahdollisuus suorittaa sellainen töiden alettua. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä työssä on motivoitunut asenne ja ripeä työskentelyote - tuotannossa sinun tulee pysyä työtahdissa mukana. 

Muuta

Täytä hakemus www.eezy.fi tai soita (03) 873 200 arkisin klo 9-15 jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi.
Liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös meidän somekanavat seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikille nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200  ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551150
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 12.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti, Nastola