(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikealan tuotantotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Etsimme asiakkaallemme tuotantotyöntekijää elintarviketeollisuuteen.

Työpäiväsi Työpäiväsi vietät elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksessa. Työsi voi vaihdella esimerkiksi pakkaamisesta koneenkäyttöön ja muihin vastaaviin tehtäviin. Esimerkiksi pakkaajana toimit linjastolla eri pisteissä pakkaamassa kun taas koneenkäyttäjänä huolehdit mm. massanvalmistuksesta. Työtäsi teet verrattain itsenäistä, mutta sinulla on tiimisi tuki koko ajan. Työpaikallasi on käytössä kaksi-, kolmi- ja viisivuorojärjestelmät ja sijoittumisesi vuorojärjestelmään riippuu paljolti sekä omasta toiveestasi että työpisteestäsi.

Arvostamme

  • Normaalia peruskuntoa
  • Motivaatiota oppia alan hommat
  • Luotettavaa ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Hygieniapassista on etua, mutta työnsaantisi ei jää siitä kiinni

Emme välttämättä etsi valmista ammattilaista, vaan ennen kaikkea innokasta ja oppimishaluista työntekijää. Konkarina pääset kuitenkin hyödyntämään kokemuksen kautta kertynyttä ammattitaitoasi.

Tarjoamme sinulle

Sinut koulutetaan työhön ja asiakasyrityksemme toivoo, että he saavat sinusta pitkäaikaisen osan tiimiään. Lisäksi WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Olemme saaneet vuosien aikana kiitosta nopeasta ja ihmisläheisestä palvelusta sekä toimivasta palkanmaksusta. Työntekijänämme saat oman HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Heini Feodorow
044 060 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-11.30)

Asiasanat: pakkaaja, tuotantotyöntekijä, koneenkäyttäjä, elintarviketyö