(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikealan tuotantotyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme asiakasyrityksellemme määräaikaiseen työsuhteeseen elintarvikealan tuotantotyöntekijöitä.

Onko sinulla asenne kunnossa ja hyvä motivaatio erilaisia työtehtäviä kohtaan? Oletko valmis hyppäämään nopeallakin aikataululla remmiin ja käärimään hihat? Jos kuulostaa siltä, että vastasit kyllä, hae nyt sillä meillä on sinulle töitä!

Työ on 2-vuorotyötä eli sinulla tulee olla valmius vuorotöihin. Lisäksi elintarvkealalla, sinulta tulee ehdottomasti löytyä hygieniapassi. Jos olet trukinajotaitoinen tai sinulle on kokemusta varastotyöstä, myös tämä katsotaan eduksi. Suomen kielen taito tulee olla sujuvaa tehtävässä menestyäksesi, mutta yrityksessä käytössä myös englanti kommunikointikielenä.

Palkkaus on elintarvikealan työehtosopimuksen mukainen ja paikat täytetään välittömästi oikeiden henkilöiden löydyttyä. Töitä on tarjolla ainakin jouluun asti, mutta hyvin mahdollisesti myös pidempään. Hae siis nyt jos tehtävä herättää kiinnostuksesi!

Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka solmitaan Sihdin ja työntekijän välillä. Työskentely tapahtuu asiakasyrityksessämme.

Rennon ilmapiirin lisäksi Sihti tarjoaa työntekijälle täsmällisen palkanmaksun ja työvaatteet. Hyvälle tekijälle on töitä tarjolla pidemmäksikin aikaa!

Lisätietoja paikoista antaa Erika Linke, puh. 050 4444487

Hae jo tänään ja voit päästä työskentelemään hyvään ja osavaan porukkaan nopeallakin aikataululla.

Huomaathan, että hakijoita haastatellaan myös hakuaikana ja usein tekijä palkataan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen
ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea
henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja.