(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikealan rekrykoulutus Pyhäntä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Go On Oulu, Maustaja Oy ja Te-palvelut toteuttavat yhdessä rekrykoulutuksen, jossa pääset kouluttautumaan ja työllistymään elintarvikeyrityksen ammattilaiseksi!

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen ja toimimme eri aloilla työskentelevien vuokratyöntekijöiden työnantajana. Maustaja Oy on Pyhännällä sijaitseva, Pohjoismaiden suurin elintarvikkeiden sopimusvalmistaja. Maustaja työllistää tällä hetkellä noin 90 henkilöä ja rekrytointikoulutuksen tavoitteena on löytää heille uusia elintarvikealan osaajia. Go On Oulu ja Maustaja Oy ovat tehneet yhteistyötä vuosien ajan, niin henkilöstövuokrauksen kuin suorarekrytointien puitteissa.

Elintarviketyöntekijänä pääset tekemään monipuolisesti tehtäviä niin linjastolla, pakkaamossa kuin varastossakin. Pääset näkemään monenlaisten tuotteiden valmistuksen alusta loppuun saakka. Opit lukemaan tuotekuvauksia, varmistamaan oikeat raaka-aineet ja tavat toimia, valvomaan hygieniasääntöjä ja päiväysmerkintöjä, pakkaamaan tuotteita sekä ylipäätään toimimaan tehdasympäristössä. Hyvä työyhteisö, kannustava ja tukeva ilmapiiri sekä motivoivat työtehtävät edesauttavat työssä viihtymistä!

Mikäli asut kauempana ja pohdit muuttoa Pyhännälle tai sen lähialueelle, pyrimme mahdollisuuksien mukaan auttamaan asunnon löytämisessä!

Yleistä koulutuksesta

Rekrytointikoulutus sisältää 18 lähiopetuspäivää sekä 42 päivää työssäoppimista. Työssäoppiminen tapahtuu Maustajan työaikoina, eli 3-vuorossa. Koulutuksen suoritettuaan työntekijä työllistyy Maustajalle ensin Rikimet Oy:n vuokratyöntekijänä ja sen jälkeen tavoitteena on solmia vakituinen työsuhde suoraan Maustaja Oy:n kanssa


Koulutuksen sisältö:
- elintarvikealan hygienia, sis. omavalvonta, mikrobiologia, elintarviketilojen puhtaus
- laatu ja turvallisuus
- pakkausmerkinnät ja lisäaineet
- ravitsemistieto ja erikoisruokavaliot
- alan lainsäädäntö
- työturvallisuuskortti
- hygieniapassi
- trukkikortti
- ensiapukoulutus
- Maustaja ja Go On Oulu työnantajana

Kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat elintarvikealan monipuolisiin tehtäviin.


Lisätiedot

Lisätietoja Rikimet Oy:stä https://www.go-on.fi/
Lisätietoja Maustaja Oy:stä https://www.maustaja.fi/

Maustajan rekrytointivideo: https://www.maustaja.fi/uutiset/katso-maustajan-rekrytointivideo/Yhteyshenkilö: Go On Oulun HR-asiantuntija Anu Vähäsöyrinki, puh. 040 058 0352, anu.vahasoyrinki@go-on.fi
Maustaja, henkilöstöpäällikkö Jari Partanen, puh. p. 020 7991 368

KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN


1. Hae koulutukseen Oma asiointi -verkkopalvelussamme täytettävällä sähköisellä lomakkeella tai jätä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Sähköiseen lomakkeeseen pääset tämän ilmoituksen välilehdiltä klikkaamalla ”Hae tähän koulutukseen”. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman kirjautumista, Sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Paperihakemuksen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi käsittelyä Oma asiointi -verkkopalvelusta kohdasta Työvoimakoulutus > Hakemusteni tilanne. Koulutusvalinnasta ilmoitetaan aina henkilökohtaisesti. Kouluttaja kutsuu koulutukseen.

2. Lisäksi laitathan CV:si tulemaan osoitteeseen anu.vahasoyrinki@go-on.fi

Huomaathan, että koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.