(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikealan prosessipuhdistaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Tarjolla makea työpaikka liikkuvasta ja itsenäisestä työstä nauttivalle tekijälle! Haemme nyt tiimiimme uusia reippaita tarvittaessa töihin kutsuttavia 

   

ELINTARVIKEALAN PROSESSIPUHDISTAJIA

   

Osa-aikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tässä tehtävässä huolehdit asiakkaamme tuotantotilojen puhtaudesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä tehdään maannataista lauantaihin klo 06-23 välillä.

  

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta. Kohteessa vaaditaan kohtuullista suomen kielen taitoa. 

   

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc