(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikealan moniosaaja
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Jos et ole vielä elintarvikealan moniosaaja, niin suuri vaara on, että Sinusta tulee sellainen! Haemme eri elintarvikealan toimeksiantoihin keikkailevia ja pidempiaikaisia elintarvikealan moniosaajia Helsinki – Vantaa ja Lahti akselille. Voit työskennellä nyt useammassa eri toimipaikassa mieltymyksesi sekä halujesi mukaisesti.

Tarjoamme kylmää kyytiä vauhdikkaassa ympäristössä - elintarviketyöntekijänä valmistat ja pakkaat mm. take away- sekä valmisruokatuotteita viileissä olosuhteissa. Työvuorossasi saatat vaikkapa täyttää kolmioleipiä linjastolla työskennellen. Leivänteon lomassa voit heittää läppää työkaverisi kanssa - tai antaa ajatusten levätä, kunhan työt rullaavat kuten pitää.

Työtehtäviisi voi kuulua myös tuotteiden alkukäsittelyä, varastotyötä ja muita toimeksiantajan tehtäviä. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita, mutta katsotaan eduksi!

Keikkatyöntekijänä työ voi itsessään olla välillä rutiininomaista, saat tällä työllä arkeesi vaihtelua ja joustavuutta: Baronan työntekijänä pääset tekemään töitä oman aikataulusi mukaan. Töitä on tarjolla sekä aamuvirkulle, että illemman iikalle - ja voit ottaa myös viikonloppuvuoroja, joten työviikko on helposti räätälöitävissä monenlaiseen elämäntilanteeseen. Asiakkaallamme on käytössä useampia eri työaikamalleja, mutta pääsääntöisesti työaika sijoittuu ma-pe klo 6–22 välille.

Työssä tulisit valmistamaan tuotteita, joita nyt jo näet joka puolella.

Hakijalta vaaditaan

• Hygieniapassi

• 18 vuoden ikää

• Suomen kielen taitoa (mikäli äidinkielesi on muu kuin suomi, sinulla tulee olla suomenkielentodistus tasoa B1)

Toivomme, että sinulla olisi aktiivinen ja rohkea asenne: uskallat puuttua poikkeamiin linjastolla ja kysyt apua, mikäli työ ei rullaa. Tällaisessa pestissä on tärkeää, että työ on kivaa ja sujuvaa, joten siinä määrin on hyvä hallita ryhmätyöskentelytaitoja.

Jos et säikähdä fyysistä työtä viileätiloissa, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää ja toivottaa tervetulleeksi porukkaan!

Hae mukaan jo tänään! Tarkkailethan sähköpostiasi, sillä lähetämme jatkoon valituille linkin videohaastatteluun!

Kokemuksia Baronalla:

Eeva, elintarviketyöntekijä: "Koen, että Baronan ihmiset ovat olleet vahvasti apuna ja edesauttaneet etenemistäni. Olen aloittanut Baronalla kesätyöntekijänä elintarviketyöntekijänä ja tehnyt kesien lisäksi keikkatöitä opiskeluiden ohella. Tämän jälkeen sain Baronan kautta Evertastelta töitä laadunvarmistajana ja sen jälkeen siellä työnjohtajana. Minulle itselle ei tullut ollenkaan negatiivista kuvaa vaan koin, että oli tosi helppoa työskennellä vuokralla. Samalla minut otettiin vastaan yrityksessä, kuin kuka tahansa muukin työntekijä. Kokonaisuutena olen tosi tyytyväinen. Töitä on tarjottu aina omaan osaamiseen liittyen hyvin."