(Poistunut julkaisusta)

Elintarvike- ja leipomotyöntekijä heti töihin!
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019
Etsimme asiakkaallemme Turkuun ahkeria ja osaavia elintarvike- ja leipomotyöntekijöitä sesongin ajaksi.

Laita hakemuksesi mahdollisimman nopeasti - Runebergin torttujen sesonkivalmistus on jo käynnissä ja työt voi aloittaa muutaman päivän sisällä! Käsittelemme hakemuksia päivittäin. Asiakkaamme palkkaa nopealla aikataululla töihin.

Työssä osallistut leivonnaisten valmistusprosessin eri vaiheisiin. Keskeisimpiä työtehtäviä ovat leipomoalan erilaiset vaihetyöt kuten esivalmistelu, paisto, koristelu ja pakkaus. Työtehtävät tarkentuvat hakijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Toivomme hakijalta leipomo-, ravintola- tai elintarvikealan työkokemusta ja/tai koulutusta. Työ edellyttää tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Tehdastyö on fyysistä, joten hyvä kunto katsotaan eduksi. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna.

Työvuoroja tehdään kolmessa ryhmässä ja työvuorot sijoittuvat pääasiassa aikavälille 6 - 18, mutta arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa.

Töiden aloitus on heti ja sesonki kestää näillä näkymin helmikuuhun 2020 saakka. Määräaikaisuuden jälkeen valituille henkilöille saattaa avautua mahdollisuus työllistyä leipomoon pidemmäksi ajaksi.

Lisätietoja antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen numerosta 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.