(Poistunut julkaisusta)

Elinstallatör till OSTP Finland Oy Ab
OSTP Finland Oy AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

För att svara på pensioneringar och företagets tillväxt, söker vi efter en Elinstallatör för skiftesarbete.

Vi söker efter en motiverad och kunnig el- och automationsinstallatör för skiftesarbete i vårt underhållningsteam. Uppgiften innebär förutom felsöknings- och reparationsuppgifter även förhands- och planerat underhåll av hela vår produktionsmiljö. Du ansvarar för rapportering av ditt eget arbete, för arbetssäkerhet och för ordning och reda. Den oavbrutna 3-skiftes rytmen är: 2 morgnar, 2 kvällar, 2 nätter och 4 dagar ledigt.

VI SÖKER

Du är en initiativrik, noggrann yrkesmänniska med rätt inställning. Du känner dig motiverad då du kan påverka hur arbetet förlöper och hur du kan nå ett högkvalitativt slutresultat så att hela produktionsanläggningen hålls igång. Du är inte villig att pruta på varken arbetssäkerhet eller kvalitet. Du har lätt för att samarbeta och du har goda interaktionsfärdigheter, för du kommer att samarbeta med produktionsoperatörer och arbetsledare. Du har förmåga att förstå större sammanhang, så att du tillsammans med andra kan lösa problem som uppstår. Du är redo att satsa på din egen utveckling och ditt eget kunnande också i fortsättningen.

VI FÖRUTSÄTTER

  • För uppgiften lämplig yrkesinriktad grundutbildning samt tillräckligt med arbetserfarenhet så du kan fungera självständigt
  • Erfarenhet av hydrauliska, pneumatiska, kyl-, robot- och lasersystem ses som fördel
  • Tillräckligt goda kunskaper i finska och/eller svenska
  • Grundläggande datakunskaper
  • Tidigare arbetserfarenhet av motsvarande arbete
  • Giltigt arbetssäkerhetskort

VI ERBJUDER

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning i ett företag i utveckling, som stöd har du härliga arbetskamrater. Vi erbjuder en trivsam arbetsatmosfär, en stor organisations förmåner och en möjlighet att utvecklas med företaget. Lönesättning enligt kollektivavtalet för arbetare inom teknologiindustrin och lokala överenskommelser. Prövotiden är 6 månader.

Intresserad? Ta tillfället i akt och skicka in din CV och en fritt formulerad ansökan via Baronas websidor (www.careers.barona.fi) senast 16.8.2020.