(Poistunut julkaisusta)

Elinkeinopäällikkö
Porvoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Tule tekemään Unelmien kotikaupunkia! Olemme vetovoimainen kaupunki sekä uusille asukkaille että yrityksille. Kunnioitamme historiaa, mutta samalla olemme rohkeita uudistajia. Historiallinen keskusta ja moderni Länsiranta ovat mielenkiintoinen pari. Samaa modernin ja menneen rinnakkaista kunnioittamista toteutamme myös muissa kaupunginosissa. Olemme ilmastotyön edelläkävijöitä. Haluamme pitää paikkamme digitaalisen muutoksen kärjessä sekä ylläpitää yhdessä tekemisen meininkiä.

Haemme nyt joukkoomme Porvoon kaupungille vakituiseen työsuhteeseen elinkeinopäällikköä 3.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haluamme Porvoossa kehittää kaupunkia tekemällä asioita yhdessä, avoimessa ja innostavassa ilmapiirissä. Kaupunkimme kasvun kannalta keskeisessä asemassa ovat menestyvät yritykset. Elinkeinopäällikkömme vastaa yrityksille ja yrittäjille suunnatuista kaupungin elinkeinopalveluista ja niiden kehittämisestä. Hän luo yhteyksiä kaupungin ja porvoolaisten yritysten välillä sekä edistää yrityksille myönteisiä toimintaedellytyksiä.

Elinkeinopäällikön tärkeimpiä työtehtäviä ovat yhteydenpito yrityksiin, uusien yritysten houkuttelu Porvooseen sekä yritystonttien myyminen. Toimenkuvaan kuuluu lisäksi työllistämiseen liittyviä tehtäviä yhdessä sosiaali- ja terveystoimen, Posintran ja TE-toimiston kanssa. Olennaista jokapäiväisessä arjen työssä on, että elinkeinopäällikkömme tuntee aitoa innostusta ja halua tehdä töitä Porvoon ja porvoolaisten yritysten hyväksi.

Edellytämme, että elinkeinopäälliköllämme on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu vastaava tutkinto, riittävästi kokemusta elinkeinoelämän kehittämistehtävistä sekä ymmärrystä elinkeinopolitiikasta ja taloudesta. Kaavoitukseen ja kunnallisen päätöksentekoon liittyvän osaamisen katsomme eduksi. Tehtävään valitsemaltamme henkilöltä edellytämme näkemystä strategisesta kehittämisestä sekä toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista taitoa. Hyvä englannin kielen suullinen taito katsotaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 4500 € / kk.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 6.4.2020 klo 15.00, https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/elinkeinopaallikko-275333/ 
Hae työpaikkaa- linkin kautta.