(Poistunut julkaisusta)

Elinkeinojohtajan virka
Nokian kaupunki, Kaupunkikehityspalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Nokian kaupunki julistaa uudelleen haettavaksi elinkeinojohtajan viran.

Haemme elinkeino- ja työllisyyspalveluiden johtoon aktiivista kehittäjää ja vahvaa osaajaa. Tehtävänäsi on edistää uusien yritysten syntymistä ja sijoittumista kaupunkiin sekä kehittää jo Nokialla toimivien yritysten ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä. Vastaat yrityspalveluiden järjestämisestä ja osallistut aktiivisesti yritysten kanssa tehtävään yhteistyöhön. Elinkeino- ja työllisyyspalveluiden johtajana vastaat tulosalueesi toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta. Sinulla on merkittävä rooli kasvavan kaupungin kehittämisessä. Kuulut kaupunkikehityspalveluiden johtoryhmään. Työssäsi osallistut aktiivisesti myös seudulliseen yhteistyöhön.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä elinkeinoelämän tuntemus. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivisuutta, asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Viran palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksesi. Virantäytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden antama todistus terveydentilastaan.

Aikaisemmin virkaa hakeneet huomioidaan haussa ilman eri hakemusta.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 28.9.2020 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja
http://www.nokiankaupunki.fi