Elinjakson hallinnan kehityspäällikkö, Millog Oy Tampere
Millog Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Millogin asiantuntijajoukko kaipaa vahvistusta!


Haemme nyt Tampereelle

Elinjakson hallinnan kehityspäällikköä

Vakituiseen työsuhteeseen osaksi elinjaksopalveluiden ammattilaisista koostuvaa tiimiä.

Kehityspäällikkönä vastaat Millogin elinjakson hallinnan palveluiden, toimintamallien sekä prosessien kehittämisestä ja ohjauksesta. Olet tärkeässä roolissa materiaalihankkeiden eri vaiheissa varmistamalla samalla riittävän kotimaisen ylläpitokyvyn. Varmistat, että hyvät toimintatavat siirtyvät eteenpäin eri hankkeisiin. Tunnistat kehityskohteita ja tuotat niihin ratkaisuja. Toimit lisäksi tukena järjestelmäasiantuntijoillemme, jotta heillä on parhaat mahdolliset edellytykset toteuttaa ylläpitoa.


Olisitko etsimämme henkilö?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vahvaa oman alan teknistä osaamista sekä vähintään 5 vuotta tehtävää tukevaa työkokemusta. Sinulla on kokemusta projektityöstä sekä projektien hallinnasta ja asiakasrajapinnassa työskentelystä. Ymmärrät elinkaarikustannuslaskentaa ja olet toiminut hankemaailmassa sekä tunnet hankintalainsäädäntöä ja sopimustekniikkaa. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ymmärrät lisäksi puolustusvoimien tai viranomaisten toimintatapoja.

Työskentelet pääosin asiakasrajapinnassa, joten työskentelyotettasi kuvaa tavoitteellisuus sekä ratkaisukeskeisyys ja näet mahdolliset tielle tulevat haasteet uusina mahdollisuuksina. Työssäsi toimit aktiivisessa vuorovaikutuksessa ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat avainasemassa työssä menestymiseen. Pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia sekä kehittämään toimintatapoja ja malleja. Itsesi johtaminen ja määräajoissa pysyminen ovat itsestään selvyyksiä sinulle.

 

Millogilla töissä? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä vaihtelevan ja monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Mietitkö voisiko Millog olla sinun paikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä.

 

Hakeminen & lisätiedot    

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä? Soita rohkeasti ja kysy lisää kehitysjohtaja Pekka Saariselta, puh. 040 315 7186 / etunimi.sukunimi@millog.fi  Pekan tavoitat parhaiten 7.5., 17.5. ja 21.5.

Odotamme innolla kuulevamme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 21.5.2021 mennessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451500
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pekka Saarinen (etunimi.sukunimi (a) millog.fi)
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa