(Poistunut julkaisusta)

Eliniänhallinnan koordinaattori Olkiluotoon
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Haemme asiakkaallemme Olkiluotoon reipasta ja oppimishaluista eliniänhallinnan koordinaattoria pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja työskentelemään osaksi muuta eliniänhallinnan tiimiä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on insinöörin koulutus, haet pitkäaikaista työmahdollisuutta ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työskentelet mielelläsi yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa etkä pelkää tarttua puhelimeen.
Koet, että asioiden koordinoiminen on sisäinen vahvuutesi ja työskentelet mielelläsi myös erilaisten järjestelmien parissa. Suomen kielen lisäksi käytät sujuvasti englannin kieltä.

Eliniänhallinnan koordinaattorin vastuisiin sisältyy investointien priorisointia, tiedon hankintaa laitoksen kuntotilasta sekä komponenttitason ikääntymisilmiöiden seurantaa ja ratkaisujen hakemista. Tehtävässäsi tuet muuta organisaatiota koordinoimalla ikääntymisen hallinnan kannalta vaadittavia tehtäviä.
Eliniänhallinnan koordinaattori työskentelee keskeisessä roolissa laitosten säilymisessä niiden eliniän loppuun saakka optimoimalla tarpeellisten, käytön kannalta välttämättömien kunnossapitotöiden ajoitusta ja varaosien saatavuutta.

Tarjolla on mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisessa tehtävänkuvassa osana ammattitaitoista ja avuliasta tiimiä. Saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä eliniänhallinnan asiantuntijaksi. Tehtävä sopii hyvin myös vastavalmistuneelle ja urapolkunsa alussa olevalle insinöörille.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa pikimmiten, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän viimeinen hakupäivä 31.10.2019. Lisätietoja tehtävästä saat Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.