Elementtityöntekijöitä
Worker Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

"Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, taloelementtitehdas Siklaelementit Oy ja hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 114 miljoonaa euroa. Työllistämme 150 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista."

Haemme asiakasyrityksellemme Siklaelementit Oy:lle ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ valmistuvaan elementtitehtaaseen Liminkaan. Katsomme eduksi kokemuksen rakennusalalta.  Työtehtävät vaihtelevat osaamisesi mukaan, voit olla vasta-alkaja tai kokenut konkari. Pääosin työnkuvaan kuitenkin kuuluu esim. piirrustusten lukua, runkojen rakentamista, levytystä ja villoitusta. 

Odotamme sinulta: 

- Reipasta asennetta

- Korkeaa työmotivaatiota

Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Mikäli et pelkää fyysistä työtä ja omaat hyvän asenteen työntekoon, laita hakemus jo tänään! 

Lisätietoja tästä paikasta saa Janne Jokelaiselta 050 550 1275 tai sähköpostitse janne.jokelainen@workerfinland.fi 

WORKER TYÖNANTAJANA

Worker hakee jatkuvasti uusia osaajia riveihinsä. Meillä on reilu meininki ja arvostamme aidosti työntekijöitämme. Panostamme työntekijödemme hyvinvointiin ja tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen.

Olemme toimineet alalla pitkään, joten osaamisemme perustuu alalta hankittuun vankkaan ammattitaitoon. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan – järjestämme myös koulutuksia työntekijöillemme. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552963
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Kempele, Liminka, Lumijoki, Oulu, Oulunsalo, Tyrnävä