Elementtityöntekijöitä Valkeakoskelle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2020

Haemme vahvasti kasvavalle, pitkäaikaiselle asiakkaallemme ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ kerrostalojen julkisivuelementtien valmistukseen. Töitä on tarjolla kokopäiväisesti ja tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme.

Sinulta löytyy aiempaa kokemusta betonituotantotyöstä. Sinulla on hyvä fyysinen kunto, sillä työ voi ajoittain olla fyysisesti raskasta. Sinulta luonnistuu itsenäinen työskentely, teet työsi ahkeralla otteella sekä haluat oppia uusia asioita ja kehittyä työssäsi. Sinulla on taito lukea piirustuksia ja mahdollisesti kokemusta raudoituksesta sekä muottien teosta. Edellytämme sinulta hyvää suomen kielen taitoa sekä työturvakortti katsotaan eduksi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pian verkkosivuillamme osoitteessa www.amiko.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi Toivonen 050 476 6545 arkisin klo 10-14 välillä. Ei tekstiviestitiedusteluja.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391887
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Valkeakoski