(Poistunut julkaisusta)

Elementtityöntekijöitä REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Haemme pirkanmaalaiselle asiakkaallemme elementtitehtaalle 

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ.

Haluatko päästä tekemään töitä menestyvään yritykseen, jossa työskentelee mukavia ja ahkeria elementtialan rautaisia ammattilaisia? Haluatko päästä osaksi yhteisöä, jossa tuetaan sinua kasvamaan alan ammattilaiseksi, mikäli kokemus ei aivan vielä riitä tai olet aivan toiselta alalta?

Olet lämpimästi tervetullut yritykseen, jossa panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin, työssäjaksamiseen, viihtyvyyteen ja sitoutumiseen. Tässä yrityksessä sinulta kysytään päivittäin millainen päivä sinulla oli - sinusta ja ajatuksistasi siis välitetään! Ideasi ja toiveesi kuullaan ja yhdessä mietitään, miten asioita voisi tehdä paremmin.

Odotamme sinulta halua sitoutua, kykyä oppia uutta, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta, mutta myös uskallusta kysyä, jos ei tiedä. Tärkeää on, että työtä tehdään turvallisesti ja kerralla oikein. Hyvä fyysinen kunto on eduksi, sillä työasennot ovat välillä haastavia. Toiminnan ihmisenä tämä on sinulle vain liikuntahetki ja tykkäät nähdä kättesi jäljen sekä saada aikaiseksi. Työkalujen käyttö on sinulle luontaista etkä vierasta rutiinejakaan.

Piirustusten lukutaito ja rakennusalan koulutus on totta kai eduksi, mutta aivan yhtä hyvin voit olla artesaani, siivooja tai muu ammatinvaihtaja. Tärkeintä kuitenkin on halu oppia, tehdä töitä kanssamme pitkäjänteisesti ja olla osa meitä!

Työnkuvasta riippuen työtä on 1-2 vuorossa työvuorojen sijoittuessa maanantaista lauantaihin. Palkkaus on TES:n mukainen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä (ja totta kai kiinnostuit!) lähetä meille hakemus ansioluettelon kera jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 myyntikonsultti Minna Kotilainen, puh. 044 740 4501.