(Poistunut julkaisusta)

Elementtityöntekijöitä Lahteen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019
Toimenkuva
Nyt olisi pitkäaikaista työtä tarjolla!

Haluatko olla mukana valmistamassa laadukkaita ja kestäviä betonielementtejä, joista rakennetaan ihmisille koteja ja työpaikkoja? Pääset työskentelemään uudessa tehtaassa, joka on varusteltu uusimmalla laitteistolla ja jonka suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota työympäristöön.

Etsimme useita elementtityöntekijöitä asiakkaallemme Lahteen. Töiden suunniteltu alkamisaika syyskuun puolessa välissä. Tässä työpaikassa mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme kirjoille. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivätyönä.

Haemme sekä valmiita että tulevia ammattilaisia. Menestyt työssäsi, jos sinulla on halua oppia uutta ja pystyt huolelliseen työtapaan. Elementtikuvienlukutaito ja raudan sitomistaito katsotaan eduksesi. Arvostamme hyviä kädentaitoja ja toivomme sinulta löytyvän myös hyvät yhteistyötaidot.
Odotamme sinulta
Eduksi aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä betoniteollisuudessa tai kokemus rakennusalan töistä. Myös elementtikuvienlukutaito sekä kokemuksen siltanosturin käytöstä laskemme eduksesi. Tärkeintä on, että olet ennen kaikkea työtä pelkäämätön ja haluat oppia uutta!
Muut tiedot
Kiinnostuitko?
Hae tehtävään jo tänään, sillä esittelemme potentiaalisia hakijoita asiakkaallemme koko hakuajan ajan! Liitä hakemukseesi mukaan myös CV. Mikäli sinulla on jo hakemus meillä tai jos tarvitset lisätietoa, ota rohkeasti yhteyttä toimistoomme puh. 03-873200.

Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.
Kesto
6-12kk / mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen
Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2019 mennessä.