(Poistunut julkaisusta)

Elementtityöntekijä/raudoittaja, Betoniluoma Oy / Go On Seinäjoki
Go On Seinäjoki/Betoniluoma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018
Haemme asiakasyrityksemme Betoniluoma Oy:n arvostettuun työyhteisöön uusia osaajia elementtityöntekijän sekä raudoittajan työtehtäviin!

Betoniluoma Oy:llä on yli 60 vuoden kokemus betonin ja betonituotteiden valmistuksesta. Heiltä hoituvat julkisivuelementit asuin- ja liikerakennuksiin, teollisuusrakennuksiin, maatalouden rakennuksiin sekä pientaloihin. He valmistavat myös erikoiselementtejä esimerkiksi kylpyhuoneisiin. Vuosien varrella yritys on toteuttanut jopa kirkkoja, poliisitaloja ja oppilaitosrakennuksia. Tuotantotilat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla, mutta tuotteita toimitetaan koko Suomeen aina Pohjoismaita myöden.

Työ edellyttää piirustustenlukutaitoa ja työtehtäviin kuuluu pääasiassa elementtien valmistaminen alusta loppuun tai raudoittajan työtehtävät. Katsomme rakennusalan koulutuksen tai aikaisemman kokemuksen alan työtehtävistä olevan eduksi. Työtunteja on keskimäärin 40 tuntia viikossa ja tarjolla on pitkäaikainen työsuhde!

Oletko sinä etsimämme ahkera ja motivoitunut työntekijä, jolla on jo aikaisempaa kokemusta elementtitehtaan työtehtävistä tai innostusta uuden oppimiseen? Saatat olla etsimämme työntekijä!

Jätä hakemus jo nyt ja varmista paikkasi työhaastatteluun toimistollemme, jossa kerromme mielellämme lisää! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.