Elementtityöntekijä
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2022

Haemme asiakasyrityksellemme puuelementtien valmistajaa Kankaanpäähän.

Tehtävänkuva on puuelementtien (mm. seinä- ja kattoelementit) valmistaminen. Toivomme hakijalta jonkin verran aikaisempaa kokemusta rakennusalalta tai vastaavista tehtävistä. Voit olla myös esimerkiksi rakennusalan opiskelija. Työskentelyotteeltasi toivomme sinun olevan ahkera ja huolellinen ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. 

Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hyvät tekijät pyritään työllistämään pitkäaikaisesti. Työ on vuorotyötä kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuorot) ja työt sijoittuvat arkipäiviin.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, niin täytä hakemus verkkosivujemme kautta pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat jo alkuvuonna. Kerrothan hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla: tiia.ylosmaki@amiko.fi  tai olla suoraan puhelimitse yhteydessä Tiiaan p. 046 9225092.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot