Elementtityöntekijä
Citywork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Etsimme elementtityöntekijöitä Turkuun suomalaiselle perheyritykselle.

Yritys toimii elementtien tuotannossa sekä valmisbetonintuotannossa. Yrityksen tavoite on olla oman alansa luotettavin ja laadukkain. Yrityksellä on tehtaita ympäri Suomea ja työntekijä tarve kasvaa tuotannon kasvun myötä. Nyt yritys etsii kasvavaan tarpeeseen elementtityöntekijöitä Turun tehtaalleen.

Työtehtävissä pääset rakentamaan seinäelementtejä kuvien pohjalta. Työssä pärjätäkseen tärkeä taitoja onkin kuvanlukutaito, tarkka työskentely sekä fyysiseen työhön soveltuvuus. Rautainen asenne on tässä työssä timanttinen ominaisuus.

Ennen työsuhteen aloittamista sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Aikaisempi kokemus ja rakennusalan koulutus antaa sinulle hyvät valmiudet oppia työtehtävät.

Työtä tehdään 2-vuorotyönä, työajan ollessa 6-23 välissä. Töitä on ma-pe ja noin kerran kuussa myös lauantaina. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja pitkäaikaisesti. Työsuhde alkaa vuokra työnä mutta koeajan jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaamme kirjoille.

Työpaikalle pääset kulkemaan oman auton lisäksi myös julkisilla kulkuvälineillä, jolloin pysäkiltä on noin 15-20 minuutin kävelymatka työpaikalle.

Seuraavasta linkistä voit tutustua työntekijämme Tomin työpäivään elementtitehtaalla https://citywork.fi/paiva-elementtitehtaalla/.

Työt pääset aloittamaan heti, joten hae pikaisesti niin olemme yhteydessä! Lisätietoja paikasta antaa Wilma puh. 040 121 7148 arkisin klo 8-14.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507137
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku