Elementtityöntekijä
Citywork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Käyttäjäyrityksemme on suomalainen noin 620 henkilöä työllistävä perheyritys, joka toimii elementtien tuotannossa sekä valmisbetonintuotannossa. Yrityksen visio on olla oman alansa luotettavin yhteistyökumppani ja palveluntarjoaja, jossa onnistuakseen yritykselle osaava henkilöstö on avainasemassa. Yritys on saanut laadukkaasta tuottamisestaan myös sertifikaatteja.

Nyt yritys etsii kasvavaan tarpeeseen elementtityöntekijää Turun toimipisteelle. Työtehtävissä pääset rakentamaan seinäelementtejä kuvien pohjalta. Työssä pärjätäkseen tärkeä taitoja onkin kuvanlukutaito, tarkka työskentely sekä fyysiseen työhön soveltuvuus. Rautainen asenne on tässä työssä timanttinen ominaisuus.

Ennen työsuhteen aloittamista sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Aikaisempi kokemus ja rakennusalan koulutus antaa sinulle hyvät valmiudet oppia työtehtävät.

Työtä tehdään 2-vuorotyönä, työajan ollessa 6-23 välissä. Töitä on ma-pe ja noin kerran kuussa myös lauantaina. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja pitkäaikaisesti. Työsuhde alkaa vuokra työnä mutta koeajan jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaamme kirjoille.

Työpaikalle pääset kulkemaan oman auton lisäksi myös julkisilla kulkuvälineillä, jolloin pysäkiltä on noin 15-20 minuutin kävelymatka työpaikalle.

Seuraavasta linkistä voit tutustua työntekijämme Tomin työpäivään elementtitehtaalla https://citywork.fi/paiva-elementtitehtaalla/.

Työt pääset aloittamaan heti, joten hae pikaisesti niin olemme yhteydessä! Lisätietoja paikasta antaa Wilma puh. 040 121 7148 arkisin klo 8-14.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot