Elementtityöntekijä
Go On Joensuu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Lakan Betoni on kotimainen, alun perin vuonna 1965 perustettu perheyritys. Yritys tuottaa kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita asiakkaiden tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, talouskellarit, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni. Lakan Betonin tuotantolaitokset sijaitsevat ympäri Suomea neljällä paikkakunnalla: Joensuussa, Lopella, Jalasjärvellä ja Varkaudessa. Lakka tuotteita myydään lukuisissa jälleenmyyntipisteissä kautta maan.

Haemme asiakkaallemme Lakka Elementti ja valmisbetoni Oy:lle  ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ Joensuun tuotantolaitokselle.

Etsimme motivoituneita työntekijöitä betonielementin valmistukseen. Odotamme sinulta ennen kaikkea huolellista työotetta, oma-aloitteisuutta sekä aitoa kiinnostusta työntekoon. Lisäksi haluat oppia uutta ja sinulla on reipas asenne työntekoa kohtaan. Työtehtäviisi kuuluu betonielementin valmistaminen alusta loppuun. Katsomme eduksesi aiemman työkokemuksen rakennusalalta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis tekijä, sillä tehtäviin perehdytetään.

Työsuhde on määräaikainen ja työtä tehdään pääosin aamuvuorossa.

Autamme työhön liittyen mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella takaamalla mm. lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, sekä liikuntaetuja ja yhteisiä tapahtumia liikunnan ja paikallisten urheiluotteluiden tiimoilta. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyviä jatkuvia etuja.

Kiinnostuitko?
 
Tartu tilaisuuteen ja hae heti. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita heti haun käynnistyttyä. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- Koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), helka.kurittu@go-on.fi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot