(Poistunut julkaisusta)

Elementtityöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Pidätkö fyysisestä työstä? Onko sinulla aiempaa kokemusta betoniteollisuudesta? Haemme Betonielementtipuolella toimivalle asiakkaallemme ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ alkuvuoden aloitukseen.

Sinun työtehtäviäsi tulee olemaan elementtituotannon monipuoliset työtehtävät, kuten muottityö, raudoitus, betonointi sekä jälkityöt. Tulet olemaan mukana osaamisesi mukaan normaalien väliseinien ja parvekkeiden tuotannossa ja/tai tiilipintaisen, uritetun ja graafisen pinnan valmistuksessa. Odotamme Sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Teet työsi tarkasti ja huolellisesti, lisäksi olet innostunut oppimaan uusia asioita. Et kaihda fyysistä työtä, vaan otat sen ennemmin hyödyn kannalta. Asenne ratkaisee tässä työssä, joten se sinulla on rautainen! Sinulta löytyy myös voimassa oleva työturvallisuuskortti. Sinulla on oltava vähintään suomen tai englannin kielen taito.

Työt alkavat 18.1. ja työ on kokopäivätyötä. Työsuhde on aluksi n. 3 kuukauden määräaikaisuus.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten olethan nopea.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus sivuillamme. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi arkisin klo 10-14, p. 0504766545. Ei tekstiviestitiedusteluita. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!