Elementtityöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Pidätkö fyysisestä työstä? Onko sinulla kokemusta betoniteollisuudesta? Asiakkaamme, Arkta Laatuseinä Oy, etsii riveihinsä nimittäin ELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Heinolaan.

Arkta Laatuseinä Oy on betonielementtitehdas Heinolassa. Heidän päätuotteitaan ovat asuntotuotannon matalan energian ulkoseinäelementit ja väliseinäelementit eri tekniikoilla toteutettuina (parvekkeet, perustukset, teräsbetoniset pilarit, palkit, porraselementit, tukimuurielementit). Tuotteiden korkean laadun takaavat ammattitaitoinen henkilökunta ja Inspectan SFS-sertifiointi. Paras osoitus osaamisesta ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet Etelä-Suomen suurimpien rakennusyhtiöiden kanssa jo vuodesta 1984.

Sinun työtehtäviäsi tulee olemaan elementtituotannon monipuoliset työtehtävät, kuten muottityö, raudoitus, betonointi sekä jälkityöt. Sinulla ei tarvitse olla alalta vuosia kokemusta, sillä sinut koulutetaan tehtävään ja saat hyvän perehdytyksen. Jos sinulla kuitenkin on kertynyt kokemusta elementtipuolen tai rakennusalan tehtävistä, niin kerrothan sen hakemuksessasi.

Sinä teet työsi tarkasti ja huolellisesti, lisäksi olet innostunut oppimaan uusia asioita. Et kaihda fyysistä työtä, vaan otat sen ennemmin hyödyn kannalta. Asenne ratkaisee tässä työssä, joten se sinulla on rautainen! Sinulta löytyy myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Sinun työsi alkaa sopimuksen mukaan, ja työllistyt Arkta Laatuseinä Oy:n kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään päivätyönä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus sivuillamme. Lisätietojen tarpeessa voit olla yhteydessä Amikon Saaraan, p. 0504767404, saara.hasa@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1357647
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Heinola